Qui som

Les dones també escriuen, i aquest mitjà de comunicació neix per informar de totes les novetats, els actes i l’activitat de les escriptores catalanes actuals. Som 3 estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra amb inquietuds sobre la literatura, tot i que no només la catalana ni només la d’escriptores; però al veure que no hi havia cap mitjà de comunicació dedicat a allò que escriuen les dones catalanes vam creure necessari omplir aquest buit. A continuació deixem que ens conegueu una mica més…

Alba Vilamala. Sóc de Borgonyà, una petita colònia tèxtil de la comarca d’Osona, i m’he traslladat a la gran ciutat per poder estudiar allò que m’apassiona: periodisme. Llegeixo tot el que puc i escric, o ho intento, tant bé com sé. De fet, n’estic aprenent i espero no deixar mai de fer-ho. Una altra cosa que intento és jugar a futbol i, sense aconseguir-ho del tot, m’ho passo bé els caps de setmana en un equip petit de prop de casa. En definitiva estic creixent, i espero que aquest projecte m’ompli de lletres.

Nora Tarnow. Un combinat de gens alemanys i catalans. La música, l’esplai, el cinema i els idiomes són les meves passions. Sóc una persona curiosa. Vull conèixer el món que m’envolta i mai deixar d’aprendre. Intento comprendre el perquè i els motius d’allò més evident. Les injustícies m’inquieten. Entendre i fer entendre el món és un dels meus objectius.

Alba Rios. Vaig néixer a Pals, una vila medieval de la Costa Brava. El pas cap a la gran ciutat el vaig fer per estudiar Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra, cosa que havia volgut fer des de petita. Considero que tant els llibres com l’Empordà són parts fonamentals de la meva identitat i no m’imagino un dia sense una bona lectura a les meves mans.